Välkommen till
Norell Nerman!

Restaurang • Catering • Event • A’ la carte.

[vc_row inner_container=”true” no_margin=”true” padding_top=”35px” padding_bottom=”30px” border=”none” bg_color=”#f8f8f8″][vc_column width=”1/1″][custom_headline type=”center” level=”h2″ looks_like=”h2″]Catering[/custom_headline][/vc_column][/vc_row][vc_row inner_container=”true” no_margin=”true” padding_bottom=”65px” border=”none” padding_top=”0px” bg_color=”#f8f8f8″][vc_column width=”1/2″][text_output]Oavsett om du vill vara lite vardagsbekväm eller vill slå på stort till festen så hjälper vi gärna till.

Med många års erfarenhet så vågar vi påstå att vi kan det här med catering. Genom åren har vi levererat otaliga bufféer och vill ni ha en större sittande middag kommer vi alltid på besök för att diskutera vilka alternativ som är bäst för just ert hem.

Vi bistår gärna med bra kontakter för hyrning av tält, möbler, porslin och allt annat runtomkring ni önskar. Vill ni även slippa allt arbete under tillställningen bokar vi personal till er.

Välkomna att kontakta oss för en offert.[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image type=”thumbnail” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”368″][/vc_column][/vc_row][vc_row inner_container=”true” no_margin=”true” padding_top=”70px” padding_bottom=”70px” border=”none”][vc_column width=”1/1″][text_output]

Till Ljunghusens Golfklubb www.ljgk.se

[/text_output][/vc_column][/vc_row]

Kinells Väg 34, Höllviken 040-45 35 81 info@norellnerman.se