Bröllop & Fest

Fester tillhör höjdpunkterna i livet. Kvällen är ofta en följd av många timmars planering som mynnar ut i ett minne för alla inblandade, även för oss.

Vi har stor erfarenhet av kalas och bröllop. Det lite mindre och intima. Det lagomstora. Det stora, stora med mycket av allt. Är ni ett sällskap mellan 40 och 120 personer så är vår lokal ett utmärkt alternativ och vi är stolta över den miljö vi kan tillhandahålla. En våning upp i klubbhuset har ni en fantastisk inramning. Strandklitternas mjuka dyningar, mötet mellan hav och himmel, golfbanans skiftande färger och en färgsprakande solnedgång över Ljunghusens hed.

Utöver detta lägger vi mycket stor vikt vid själva middagen. Den ska hålla en oerhört hög nivå och vara precis som ni önskar. Oavsett om det rör sig om mingel med fingermat, buffé eller klassisk trerätters; alkoholfria drinkar, öl och snaps eller champagne.

Kvalité och service är någonting vi aldrig tullar på och vi utgår alltid utifrån era önskemål när vi skriver våra menyförslag. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer.